Akció!
LXR_Erplizin_Komplex

A kép csak illusztráció

LXR Erplizin komplex étrend-kiegészítő kapszula 30x

3,500 Ft 3,000 Ft

Termékleírás

A lizin egy természetes eredetű esszenciális aminosav. A herpesz vírusra gyakorolt hatását a citromfű kivonata és cink teszik hatékonyabbá.

A citromfű a hagyományos népi gyógyászat régóta ismert és elismert gyógynövénye. Közismert tulajdonságain (pl. nyugtató hatás) túl kutatások igazolják a herpesz elleni hatékonyságát is. A cink hozzájárul a bőr normál állapotának fenntartásához, az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Hatóanyagok 2 kapszulában NRV %
L-lizin 700 mg
Citromfű 100 mg
Cink 15 mg 150 %

A készítmény az ajakherpesz terápiájának étrendi kiegészítésére javasolt.

A lizin a szervezet számára nélkülözhetetlen esszenciális aminosav. A citromfű a hagyományos népi gyógyászat régóta ismert és elismert gyógynövénye. Közismert tulajdonságain túl (pl. nyugtató, a mentális egyensúlyt és az alvást támogató hatás) kutatások témája a herpesz elleni aktivitása, ugyanúgy, mint a lizin esetében. A cink hozzájárul a bőr normál állapotának fenntartásához, az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

NRV: napi beviteli referencia érték (Nutrient Reference Value) felnőttek számára

L-lizin: A lizin természetes eredetű esszenciális aminosav. A szervezetben betöltött normál szerepe mellett nagyobb mennyiségben történő alkalmazása igazoltan hatékony a herpesz kezelésében.

Citromfű: A citromfű (Melissa officinalis) a hagyományos népi gyógyászat régóta ismert és elismert gyógynövénye. Közismert hatásain (pl. nyugtató hatás) túl kutatások igazolják a herpesz elleni hatékonyságát is.

Cink: A cink szerepet játszik a sejtosztódásban, a bőr egészséges állapotának fenntartásában, az immunrendszer normál működésében és számos egyéb folyamatban.

Alkalmazás: A tünetek jelentkezésekor(bizsergő vagy fájdalmas érzés) egyszerre 3 kapszula bevétele javasolt. A következő naptól napi 2-3 x 1 db kapszula.Általános megelőzés céljára napi 2-3×1 kapszula bevétele javasolt az ajakherpesz kialakulásának várható idejét megelőzően.

Figyelmeztetés: Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget!
Gyermekek elől elzárva, hűvös, száraz helyen tárolandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Származási hely: EU(Magyarország)

Forgalmazó:
Biotic Gyógyszerészeti Kft.
6726 Szeged,
Alsó kikötő sor 11.
www.lxr.hu

Cikkszám: N000073374. Kategóriák: , , .

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “LXR Erplizin komplex étrend-kiegészítő kapszula 30x”