inecticide_2000

A kép csak illusztráció

Insecticide 2000 rovarölő permet 500ml

2,530 Ft

Termékleírás

Hetekig hatásos rovarirtó permet.

csótány, ágyi poloska, hangya, ezüstös pikkelyke, ruhamoly, bolha stb. irtására.

– szagtalan

– egyszerűen alkalmazható

– hetekig hatásos

– foltot nem hagy

– biológiailag lebomlik

 • Hosszú hatásidejű, minden rovar ellen ható szer, mely szintelen, szagtalan, textiliákon foltot nem hagy, melegvérűekre nem mérgező.
  Felhasználási területek: Háztartásban, konyhában, éléskamrában, hálószobában csótány, hangya, ágyi poloska, bolha, ruhatárakban, szőnyegraktárakban molyfélék, élelmiszeripari üzemekben (malmok, pékségek, raktárak) szállodákban és éttermekben is fenti kártevők ellen.
  Állattartásban bolhák, tetvek és atkák ellen (macskákra sem mérgező).Előnyei: A felületek 20%-át kell bepermetezni, szagtalansága miatt a lakásokat, szállodai szobákat nem kell egyetlen óráig sem kiüríteni.

  Óvórendszabályok: Élelmiszerre közvetlenül nem permetezhető, terhes nők és gyermekek jelenlétében ne használjuk, a permetet ne lélegezzük be!

  Az Insecticide 2000 rovarirtó leírása
  Új tartós hatású rovarölőszer a háztartásban, vendéglátóiparban, élelmiszeriparban.

  Gyors hatás a rovarok, pl. hangyák, csótányok, ágyi poloska, ezüstös pikkelyke, svábbogarak, molyok, tetvek, bolhák, kullancsok stb. ellen.
  Emberre és állatokra a szakszerű alkalmazás mellett veszélytelen.
  Minősítése: szabadforgalmú irtószer.
  Hatóanyaga: 0,25% permetrin

  Használati utasítás
  Zárt térben rejtett életmódú rovarok (pl. csótány, ágyi poloska, hangya, ezüstös pikkelyke, ruhamoly, bolha stb.) irtására.
  Használat előtt alaposan fel kell rázni!

  A rovarirtó szórófejét forgatással nyissuk ki és a pisztollyal a finom ködpermetet a rovarok búvó,- és tartózkodási helyeire célzottan juttassuk ki úgy, hogy a felület egyenletesen kissé nedves legyen. A flakont a kezelendő felülettől kb. 30 cm távolságra tartsuk!

  Csótányok irtásakor a szeméttároló, mosogató, mosdókagyló, fürdőkád, WC környékét, ágyi poloska irtásakor a padló,- és falréseket, ajtórepedéseket, ágyneműtartót és a képek hátoldalát kezeljük. Egyéb rovarok megjelenésekor azok előfordulási helyeit permetezzük.
  Ruhamoly irtásakor a szekrény és a fiók belső felületére juttassuk a permetlevet.
  A rovarirtó permet a felületeken nyomot nem hagy. A permettel érintkezve a rovarok 2-3 héten keresztül folyamatosan elpusztulnak. Amennyiben továbbra is rovarok előfordulását észleljük, úgy a kezelést ismételjük meg.

  Figyelmeztetés: Ügyeljünk arra, hogy a permet élelmiszerre, evőeszközre, gyermekjátékra ne kerüljön. Permetezés után meleg szappanos vízzel kezet kell mosni. Élelmiszertől elkülönítve, gyermekek által hozzá nem férhető helyen tárolandó. Gyermekek az irtószert nem kezelhetik!

  Tárolás: eredeti csomagolásban, fénytől védve 0 Co feletti hőmérsékleten.
  Eltarthatóság: a gyártástól számított 5 évig.
  Csomagolás: 250, 500, 1000 ml térfogattal szórófejjel ellátott műa. flakon, 500, 1000 ml térfogattal utántöltő műa. flakon, 5, 10 és 20 literes műanyag kanna.
  A szer halakra ártalmas.
  Eltarthatóság: eredeti csomagolásban 0-30 Co között 5 év.
  Eng. sz.: OTH 3755-3/2008
  Gyártja: Hofer & Co GmbH Ausztria

Cikkszám: N000009274. Kategória: .

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Insecticide 2000 rovarölő permet 500ml”