Akció!
Brado_Gel_500_ml

A kép csak illusztráció

Bradolife higiénés alkoholos kézfertőtlenítő gél – 300 ml

1,399 Ft 999 Ft

Termékleírás

Víz nélkül tisztító és fertőtlenítő gél. Nem csak a jól ismert baktériumokkal de a gombákkal és a vírusokkal szemben is védelmet nyújtó készítmény.

Termékleírás

Elkészítés és felhasználás

Alkalmazási terület:
Higiénés kézfertőtlenítésre alkalmazható.

Alkalmazási koncentrációk, behatási idő:
A készítményt töményen, hígítatlanul kell alkalmazni. 1-2 adag (kb. 5 ml) gélt juttatunk a tenyérbe, melyet alaposan eldörzsölünk a kézen. Minimális behatási idő 30 másodperc. A virucid és tuberkulocid hatás eléréséhez a kézfertőtlenítést minimálisan 2 percig kell végezni úgy, hogy az 1 perces kézbedörzsölést követően ismételt kézfertőtlenítő gél adagolásával további 1 percig kézfertőtlenítést végzünk.

Előírt terméknév

Kézfertőtlenítő gél

Almárka

  • Almárka: Life

Márka

Brado

Szabványosított márka

Brado márka

Terméknév felosztás

Funkcionális név: Kézfertőtlenítő gél

Egyéb információk

Antimikrobiális spektrum: baktericid (MRSA), fungicid, virucid, tuberkulocid.

Terméktípus: PT1.
Formuláció: gél.
Felhasználói kör: lakossági.
OTH engedélyszám: JKF/10634-2/2015.

Összetevők

Biocid hatóanyag: etanol 72,9% (EC: 200-578-6), Egyéb összetevők: propilén-glikol, carbomer, aminometilpropanol, illatanyag, víz

Címkézhető összetevők

Biocid hatóanyag: etanol 72,9% (EC: 200-578-6), Egyéb összetevők: propilén-glikol, carbomer, aminometilpropanol, illatanyag, víz

Tárolás és csomagolás

Tárolás

Tárolja eredeti, ép csomagolásban, száraz, jól szellőztethető helyen, 0°C és 35°C közötti hőmérsékleten, nyílt lángtól és gyújtóforrástól elkülönítve. Élelmiszerektől távol, gyermekek elől elzárva 5 évig tárolható.

Tárolási típus

Szobahőmérsékletű

Tárolási körülmények

  • Min. hőm °C: 0
  • Max. hőm °C: 35

Biztonsági figyelmeztetés

A biocid termékeket körültekintően használja. Olvassa el a termékinformációkat a csomagoláson és a kiegészítő információkat a termék használatára vonatkozóan.

Figyelmeztető mondat:
Tűzveszélyes folyadék és gőz.
Óvintézkedésre vonatkozó mondatok:
Gyermekektől elzárva tartandó. Hőtől, szikrától, nyílt lángtól, forró felületektől távol tartandó. Tilos a dohányzás. Jól szellőző helyen tárolandó. Hűvös helyen tartandó. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: a termék maradékainak és csomagolási hulladékainak kezelésére, a vonatkozó rendeletben foglaltak az irányadók. A csomagolóanyag kommunális hulladékként kezelhető.
Egyéb figyelmeztetések:
Csak ép bőrfelületen alkalmazható. Más tisztító- és fertőtlenítőszerrel keverni tilos! Csak teljesen megszáradt kézzel szabad elektromos készülékhez nyúlni.
Elsősegélynyújtás:
Belégzés esetén a sérültet friss levegőre kell vinni, nyugalmi testhelyzetbe kell helyezni, és biztosítani a könnyű légzést. Amennyiben a sérült öntudatlan, helyezze stabil oldalfekvésbe és forduljon orvoshoz. Tartós rosszullét esetén orvosi ellátást kell biztosítani. Lenyelés esetén a szájüreget alaposan ki kell öblíteni, majd bőségesen vizet kell itatni és azonnal orvost kell hívni. Szembe jutás esetén legalább 10 percig tartó szemöblítést kell végezni folyó vízzel, a szemhéjszélek széthúzása és a szemgolyó állandó mozgatása közben. Ha a tünetek hosszabb ideig fennállnak, forduljon szakorvoshoz.
Hulladékkezelés:
A termék maradékainak illetve csomagolási hulladékainak ártalmatlanítása az erre vonatkozó rendeletek előírásainak figyelembevételével történhet.
Környezetvédelem/ökotoxikológia:
Kerülje a kiömlött anyag szétoszlását és tovább terjedését, valamint élővízbe, talajba, vízfolyásokba, közcsatornába kerülését.
Szennyezés-mentesítés:
A nagy mennyiségben kiszivárgott vagy kiömlött anyagot, inert nedvszívó anyaggal (homok, föld) fel kell itatni és zárt, címkével ellátott edényben kell gyűjteni, hő- és gyújtóforrástól távol kell tartani. A szennyezett anyagot az előírásoknak megfelelően kell ártalmatlanítani.

Egység (specifikusan)

Milliliter

Kiszerelés

300 ml

Gyártó címeFlorin Zrt.
6725 Szeged
Kenyérgyári út 5.

Cég neve

Florin Zrt.

Cég címe

6725 Szeged
Kenyérgyári út 5.

Forgalmazó cím

Florin Zrt.
6725 Szeged
Kenyérgyári út 5.

Vevőszolgálat

Florin Zrt.
6725 Szeged
Kenyérgyári út 5.
Tel.: 62/592 100

Telefonos elérhetőség

62/592 100

 

Cikkszám: 355512. Kategóriák: , .

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Bradolife higiénés alkoholos kézfertőtlenítő gél – 300 ml”