Szállítási információk

 

Mi a www.bestpatika.hu?

A Corvinus Gyógyszertár magyar közforgalmú gyógyszertár, amely működési engedélyének és a jogszabályoknak megfelelően internetes rendelési, csomagküldési és házhozszállítási rendszert üzemeltet a www.bestpatika.hu internetes címen. Gyógyszertárunkban a Magyarországon törzskönyvezett tápszerek, gyógyhatású termékek, egyes kozmetikumok, illetve egyéb gyógyszertárban is rendelhető és forgalmazható termékek rendelhetők meg. Az egyes termékek adatait (különböző típusú árak, betegtájékoztató, dobozkép stb.) a felhasználók megrendelés előtt megtekinthetik. A termékkiadás során a hatályos jogszabályoknak megfelelően járunk el.

 

Mit vásárolhatok a bestpatika.hu-n?

A bestpatika.hu-n törzskönyvezett tápszerek, gyógyhatású termékek, egyes kozmetikumok, illetve egyéb, gyógyszertárban is rendelhető és forgalmazható termékek rendelhetők meg. Rendszerünkben gyakorlatilag a teljes patikai termékválaszték elérhető. Egyes törzskönyvből törölt, illetve nem forgalmazott készítmények adatait nem jelenítjük meg az interneten, míg egyes termékeket nem szállítunk ki, mivel azt vagy jogszabályok tiltják, vagy speciális szállítási körülményeket igényelnek.

 

Hogy kezdhetek vásárolni?

Ha vásárolni szeretne, ezt megteheti előzetes regisztrációt követően, vagy regisztráció nélkü is. A regisztációt javasoljuk, ha többször is szeretne nálunk vásárolni, ezzel meggyorsíthatja a vásárlásait. A regisztráció menüpont alatt, meg kell adnia adatait, amelyek a kiszállításhoz és rendeléshez szükségesek. Ha már regisztrált felhasználó, akkor belépést követően (ami felhasználói nevének és jelszavának megadásával történik), szabadon vásárolhat (tehet termékeket kosarába). A “Kosár tartalmának megjelenítése” ikonra kattintva tekintheti meg a vásárolt termékeket és véglegesítheti megrendelését.

 

Regisztráció

Első vásárlás előtt javasoljuk, hogy regisztráljon. A Regisztráció menüpont alatt kell megadnia legszükségesebb adatait és a szállítási címét, amely a megrendelés teljesítéséhez kell. Kérjük, hogy olyan adatokat, telefonszámot adjon meg, amelyeken elérhető. Mielőtt véglegesíti regisztrációját, kérjük, hogy olvassa el Általános szerződési feltételeinket és csak azok elfogadása esetén regisztráljon!

 

Mi van ha elfelejtettem regisztrált jelszavamat?

Amennyiben elfelejtette regisztrációkor megadott jelszavát, akkor azt a Jelszó emlékeztető menüpont alatt lekérheti e-mail címére. Ha regisztrált felhasználói nevére sem emlékszik, akkor egy új felhasználói névvel és jelszóval újra regisztrálhat rendszerünkbe. Amennyiben adatai (pl. e-mail cím) megváltoznak, akkor a belépési adataival belépve a megrendelés véglegesítése során módosíthatja azokat. Regisztrált e-mail címét és jelszavát is megváltoztathatja, és legközelebb már a megváltozott belépési adatokkal léphet be.

 

Hogyan fizethetek?

A megrendelt termékekért és a kiszállításért az alábbiakban ismertetett módokon fizethet. Azt válassza, amely Önnek jobban megfelel, de vegye figyelembe, hogy nagyobb vásárlási értéknél és egyszerűsített fizetésnél (számlára utalás) díjaink kedvezőbbek.

 

Fizetési módok:

Átutalás

Számlászámunkra (OTP Bank Nyrt 11719001-21036455-00000000 – KO-DO Pharma Kft.) közvetlenül átutalhatja interneten vagy egyéb módon a rendelés összegét. Rendelését az átutalt összeg beérkezése után indítjuk el.

Készpénzes fizetés átvételkor (utánvét)

Amennyiben banki átutalásra vagy kártyás fizetésre nincs lehetősége, válassza a készpénzes fizetési lehetőséget átvételkor. Ebben az esetben a megrendelést követően nincs további teendője. Tartózkodjon napközben a megadott szállítási címen, hogy teljesíteni tudjuk megrendelését és a csomag átvételekor fizesse ki a kézbesítőnek a rendelés értékét.

Számlaszámunk

Kérjük, hogy átutalásos fizetésnél az alábbi számlaszámra utalja át megrendelése értékét:
OTP Bank Nyrt. 11719001-21036455-00000000 KO-DO Pharma Kft.

Mennyibe kerül a kiszállítás?

A termékek kiszállítási díja Magyarország területén egységes. Minden településre azonos feltételekkel szállíttatunk. A kiszállítási díj a megrendelt termékek értékétől és a fizetési módtól függ. (Különösen nagy ill. nehéz csomagok esetén a csomagszállító partnerünk extra költségeket számíthat fel)

Akciós szállítás: 1000Ft az egész országban, 20.000 Ft felett INGYENES!

Fizetési mód Vásárlás értéke Szállítási díj
Utánvéttel 10 000 Ft felett Díjmentes
5 000 – 10 000 Ft vásárlás között 650 Ft
5 000 Ft vásárlás alatt 1 100 Ft

Bankkártyával, átutalással történő fizetéssel
10 000 Ft vásárlás felett Díjmentes
5 000 – 10 000 Ft vásárlás között 600 Ft
5 000 Ft vásárlás alatt 1 000 Ft

 

 

Hogy szállítjuk ki a termékeket?

A megrendelt termékeket munkatársaink személyesen, illetve futárszolgálatok juttatják el megrendelőinkhez az ország minden pontjára. A beérkezett megrendeléseket igyekszünk 1-2 munkanap alatt teljesíteni. Tartós hiánycikkek esetén a megrendelés teljesítése, hosszabb időt is igénybe vehet. A kiszállítás indításáról email értesítést küldünk Önnek. A csomagot várhatóan az értesítés másnapján kézbesítik Önnek napközben. Így tipikus esetben a rendelését követő napon (munkanapon) kézhez veheti a megrendelt termékeket. Kérjük tartózkodjon a megadott szállítási címen, hogy a kézbesítés sikeres legyen!

 

Hogy értesülhetek az akciókról?

Akcióinkról a honlapunk Akciók menüpontja alatt szerezhet tudomást. Amennyiben regisztrációkor feliratkozott hírlevelünkre, akkor a hírlevélből is értesülhet új akcióinkról.

 

Általános szerződési feltételek (ÁSZF)

Általános szerződési feltételinket ide kattintva olvashatja.