walurinal_szirup_150ml

A kép csak illusztráció

Walurinal szirup 150ml

3,110 Ft

Termékleírás

A tőzegáfonya hatóanyaga hozzájárul a húgyutak egészségéhez és akadályozza a kórokozó baktériumok megtapadását a húgyutakban.
Gyártó: Walmark Kft.
Kiszerelés: 150ml

Walurinal® Szirup

Étrend-kiegészítő

1 éves kortól adható

  • Finom ízű természetes tőzegáfonya-kivonat
  • Gyerekeknek is adható 1 éves kortól
  • Vízzel elkeverve italként is fogyasztható
  • Antibiotikummal együtt is alkalmazható
A napi adag tartalmaz: tömeg / 5 ml tömeg / 10 ml tömeg / 15 ml
NutriCran™ sűrített, szárított amerikai tőzegáfonyalé (Vaccinium macrocarpon) ebből proantocianidin 500,0 mg 1000,0 mg 1500,0 mg

A Walurinal® szirup amerikai tőzegáfonya (Vaccinium macrocarpon) tartalmú készítmény. Kifejlesztésekor fontos szempont volt a jó íz, és az, hogy már 1 éves kortól is adható legyen. A Walurinal szirup fontos összetevője a NutriCran™, amely szárított tőzegáfonyalé koncentrátum.

Adagolás:

Napi adagja egy éves kortól 5 ml, 3-12 éveseknek 10 ml, 12 éves kor felett 15 ml. A szirupot alaposan fel kell rázni minden alkalommal!

Figyelmeztetés:

Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva, száraz, sötét helyen tartandó 10-25 °C között! Ne tegye ki fagyveszélynek, közvetlen napsugárzásnak. A gyártó nem vállal felelősséget a helytelen tárolás vagy a helytelen felhasználás okozta károkért. A termék fogyasztása 1 éves kor feletti gyermekeknek, serdülőknek vagy felnőtteknek ajánlott.

Kiszerelések:

150 ml

Cikkszám: 59246. Kategória: .

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Walurinal szirup 150ml”