LXR_Mariatovis_Komplex

A kép csak illusztráció

LXR Máriatövis+Benedekfű komplex kapszula 60x

3,699 Ft

Termékleírás

Az LXR Máriatövis+benedekfű komplex ideális mennyiségben és optimális kombinációban tartalmaz természetes eredetű növényi komponenseket, aminosavat és ásványi anyagot a máj természetes méregtelenítő és regenerációs folyamatainak támogatására.

Adagolás felnőtteknek: napi 1 kapszula

Összetevők: máriatövis kivonat, benedekfű,articsóka kivonat,kapszula anyaga: zselatin, L-metionin,cink, cink(cink-szulfát-monohidrát),színezőanyag: titán-dioxid.

A máj egészségének, természetes méregtelenítő és regenerációs folyamatainak támogatására a nagy mennyiségű máriatövis kivonat (200 mg) hatását a készítményben természetes eredetű növényi komponensek, valamint egy-egy releváns aminosav és ásványi anyag kombinációja erősíti.

A máriatövis és az articsóka kivonatok hozzájárulnak a máj egészségének fenntartásához, támogatják a méregtelenítést. A máriatövis, a benedekfű és az articsóka kivonatok támogatják az emésztést, hozzájárulnak a bélrendszer normális működéséhez. Az articsóka fokozza az epesavak termelődését, elősegíti a zsírok emésztését, hozzájárul a bélrendszer normál működéséhez és komfortjához, a normális vérzsírszintek megtartásához. Támogatja a méregtelenítést, a máj működését. Elősegítheti a fogyást és a vér lipidszintjének csökkentését. A cink részt vesz a zsírsavak normál anyagcseréjében, valamint hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

A nagy mennyiségű máriatövis kivonat (200 mg) hatását a benedekfű kivonata kiegészíti, együttes alkalmazásuk fokozottabb „májtisztítást” eredményez, emellett az epetermelést is stimulálja.

Az articsóka májregeneráló és epehajtó tulajdonsága mellett anti­oxidáns, emésztést elősegítő hatással is rendelkezik. Hozzájárul az egészséges vérzsírszintek fenntartásához.

Az L-metionin egy esszenciális aminosav, a sejtjeink egyik építő­eleme. Részt vesz az egészséges vérzsír- és koleszterinszint fenntartásában, valamint a haj, a bőr és a köröm egészséges szerkezetének megőrzésében.

A cink hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. Több száz enzimatikus folyamat nélkülözhetetlen eleme.

Hatóanyagok mennyisége:
Hatóanyag 1 kapszulában NRV %
Máriatövis kivonat 200 mg
Benedekfű 150 mg
Articsóka kivonat 100 mg
L-metionin 50 mg
Cink 5 mg 50 %

NRV: napi beviteli referencia érték (Nutrient Reference Value) felnőttek számára.

Adagolás: napi 1 kapszula

Hatóanyagok:
Máriatövis kivonat:
A máriatövis (Sylibum marianum) kivonatában lévő szilimarin bizonyítottan hepatoprotektív hatású, azaz védi a májat, emellett javítja a májfunkciót és a májenzim értékeket, segíti a májregenerációt

Benedekfű: A benedekfű (Cnicus benedictus) támogatja a máriatövis hatását, együttes alkalmazásuk fokozottabb májtisztítást eredményez. Emellett az epetermelést is stimulálja.

Articsóka kivonat: Az articsóka (Cynara scolymus) serkenti a máj szöveteinek regenerálódását, és epehajtó hatással is rendelkezik.

L-metionin: Az L-metionin egy természetes eredetű esszenciális aminosav, májvédő, májtisztító hatással is rendelkezik.

Cink: A cink részt vesz a normál zsíranyagcserében, szerepet játszik a sejtosztódás folyamatában és a sejtvédelemben.

Figyelmeztetések:

Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget!
Gyermekek elől elzárva, hűvös, száraz helyen tárolandó!
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Forgalmazó:
Biotic Gyógyszerészeti Kft.
6726 Szeged,
Alsó kikötő sor 11.
www.lxr.hu

Cikkszám: N000074025. Kategóriák: , .

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “LXR Máriatövis+Benedekfű komplex kapszula 60x”