LXR_Glukozamin_Komplex

A kép csak illusztráció

LXR Glükózamin-komplex kapszula 120x

4,500 Ft

Termékleírás

Az LXR Glükózamin komplex olyan speciális – gyógyászati célra szánt – tápszer, amely különleges táplálkozási igény kielégítésére szolgál különböző ízületi betegségekben, így például ízületi gyulladások, károsodott ízületi porc esetén, vagy abban az esetben, ha fennáll a károsodás veszélye.
Aktív összetevői támogatják a kollagén-képződést, a porcszövet regenerálódását és egészségének megőrzését, ezáltal az ízületek megfelelő működésének fenntartását, javítását.

A glükózamin-szulfát és a kondroitin-szulfát mellett MSM-et, D3-vitamint és kalciumot tartalmaz.
Szedése minimum 3 hónapig javasolt!

Hatóanyagok 1 kapszulában NRV% 3 kapszulában NRV%
Glükózamin-szulfát 500 mg 1500 mg
Kondroitin-szulfát 100 mg 300 mg
MSM (metil-szulfonil-metán) 100 mg 300 mg
C-vitamin 30 mg 37,5% 90 mg 112,5%
D3-vitamin 12,5 mcg (500 NE) 250% 37,5 (1500 NE) mcg 750%
Mangán 0,7 mg 35% 2,1 mg 105%

Az ízületek védelmére fejlesztett összetétel, mely egy készítményben tartalmaz glükózamin-szulfátot, kondroitin-szulfátot és MSM-et. A kombinációt C- és D3-vitamin, valamint mangán egészíti ki.

Szervezetünkben a glükózamin és a kondroitin mennyisége az életkor előrehaladtával folyamatosan csökken. Emiatt ezen hatóanyagok optimális mennyiségben történő preventív jellegű étrendi pótlása kifejezetten hasznos már a középkorosztály, illetve a fiatal sportolók számára is. A glükózamin és kondroitin esetében nem a feleslegesen magas dózisok rövidtávú alkalmazása, hanem a jól időzített preventív gondoskodás, illetve ezen hatóanyagok ideális napi adagokban történő, minimum 3 hónapig tartó kúraszerű vagy tartósabb pótlása javasolt. Az LXR Glükózamin Komplex előnye, hogy az életkorhoz és az ízületi állapothoz lehet igazítani a napi adagolást.

NRV: napi beviteli referencia érték (Nutrient Reference Value) felnőttek számára

Glükózamin-szulfát, kondroitin-szulfát**: A glükózamin-szulfát és a kondroitin-szulfát segítik az ízületi porc szerkezetének és normál funkciójának fenntartását, regenerálódását, valamint csökkentik az ízületi gyulladást és a fájdalmat.

MSM**: A metil-szulfonil-metán ként tartalmaz, segíti az ízületi gyulladás megelőzését, a kialakult gyulladás csökkenését.

C-vitamin: A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a porcok normál állapotának, működésének fenntartásához, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

D3-vitamin***: A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat és az egészséges izomfunkció fenntartásához.

Mangán: A mangán hozzájárul a normál kötőszövetképződéshez és a normál csontozat fenntartásához, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

 

Adagolás: Az LXR GLÜKÓZAMIN KOMPLEX étrend-kiegészítő készítmény szokásos adagja fiatalok, sportolók, középkorosztály számára: naponta 1-2×1, idősebbek, ízületi sérültek esetén: napi 2-3×1 kapszula. A készítmény alkalmazása legalább 3 hónapig javasolt!

Figyelmeztetések: A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett adható!
A készítmény egyedüli tápanyag­forrásként nem használható!
Az ajánlott napi mennyiséget nem szabad túllépni!
A készítmény kisgyermekek elől elzárva tárolandó!
Tengeri kagylókra és/vagy rákfélékre allergiások a készítményt nem szedhetik!

Származási hely: EU(Magyarország)

Forgalmazó:
Biotic Gyógyszerészeti Kft.
6726 Szeged, Alsó kikötő sor 11.
www.lxr.hu

 

Cikkszám: N000071960. Kategóriák: , .

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “LXR Glükózamin-komplex kapszula 120x”