femibion_1_30db

A kép csak illusztráció

Femibion 1 filmtabletta 30db

4,699 Ft

Termékleírás

A Femibion 1 megfelelően kiválasztott tápanyagok kombinációját tartalmazza, beleértve a legfontosabb folát-mixet (Metafolin®&folsav)*, melyet speciálisan az első trimeszter időszakára terveztek.

A Femibion 1 korai várandósság az alábbi tápanyagokat tartalmazza:

FOLSAV Egy B-vitamin, amit a szervezet alakít át biológiailag aktív foláttá. Az emberi szervezetnek szüksége van folátra, amely hozzájárul a normál vérképződéshez és sejtosztódáshoz, a terhesség alatt részt vesz az anyai szövetek növekedésében. Nem minden nő szervezete képes teljes mértékben hasznosítani a folsavat.
METAFOLIN® Egy, a Merck által fejlesztett és szabadalmaztatott folát forma, amit a szervezetnek nem kell átalakítania, mivel közvetlenül hasznosítható. A Metafolin® a Merck KGaA, Darmstadt bejegyzett márkája.
JÓD Hozzájárul a pajzsmirigyhormonok normál termeléséhez
B1- és B2-VITAMIN, BIOTIN Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban és hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez.
B6- és B12-VITAMIN, NIACIN, PANTOTÉNSAV Hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.
C-VITAMIN Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
D3-VITAMIN Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez és részt vesz a sejtosztódás folyamatában.
E-VITAMIN Hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.
 Naponta egy filmtablettát főétkezés során hideg folyadékkal ajánlott bevenni, mely kiegészíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A 13. hétre a magzat szervei teljesen kifejlődnek, és a növekedés időszaka veszi kezdetét. Ehhez ajánljuk a FEMIBION 2 Várandósság & Szoptatás-t.

A FEMIBION 1 Korai várandósság gondosan kiválasztott összetevőin felül DHA-t is tartalmaz, amely egy többszörösen telítetlen omega-3 zsírsav.

Az anyai omega-3 DHA fogyasztás hozzájárul a magzat és az anyatejjel táplált csecsemő agyának és szemének normál fejlődéséhez.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Femibion 1 filmtabletta 30db”