canesflor-huvelytbl-10x

A kép csak illusztráció

Canesflor hüvelykapszula 10x

4,090 Ft

Termékleírás

A Canesflor hüvelykapszula képes lehet megelőzni és meggátolni a kórokozó mikroorganizmusok elszaporodását, megvédve ezzel a hüvelyt a fertőzésektől.

Hatás, információk:
A hüvelyi mikroflóraként ismert mikroorganizmusok természetes egyensúlyát nagyrészt a laktobaktériumok biztosítják. Ez az ökoszisztéma segít fenntartani a hüvely természetes környezetét. Számos olyan tényező van, mint pl. az antibiotikumok használata, hormonális változások és az életmódhoz kapcsolódó bizonyos tényezők ( pl. a szűk ruházat, műszálas fehérnemű, illetve az agresszív szappanok és tisztálkodószerek használata az intim területeken), amelyek megváltoztathatják a hüvely mikroflóráját a laktobaktériumok számának csökkentése révén, elősegítve ezzel a hüvelyi fertőzések kialakulását.

A nyálkahártya fertőzésekkel szembeni védelem érdekében fontos tehát a laktobaktériumok optimális szintjének fenntartása, mivel a laktobaktériumok védőgátat képeznek és ezáltal fenntartják a megfelelő pH-értéket.

Ismétlődő hüvelyi fertőzések esetén (például visszatérő hüvelygomba) a megfelelő gyógyszeres kezelés befejezését követően, a Canesflor hüvelykapszula azonnali (pl.: másnap elkezdett) használata segíthet megelőzni a fertőzés ismételt kialakulását.

A Canesflor hüvelykapszula egy gyógyászati segédeszköz, mely nagy számban tartalmaz Lactobacillus plantarum Pl 17630 baktériumot, amelyre azon tulajdonsága miatt esett a választás, mert képes a hüvely nyálkahártyáján megtapadni és gátolni a hüvely gombás és bakteriális fertőzéseinek kialakulását.

A Canesflor hüvelykapszula képes megelőzni és meggátolni a kórokozó mikroorganizmusok elszaporodását, megvédve ezzel a hüvelyt a fertőzésektől.

A Canesflor egy keményzselatin hüvelykapszula.

Összetétel:
Minden kapszula legalább 10^8 UFC mennyiségben tartalmaz Lactobacillus Plantarum P 17630 laktobaktériumot, kukoricakeményítőt, mannitot, keresztkötésű karboxi-metil-cellulózt, növényi magnézium-sztearátot, szilicium-dioxidot, zselatint és titán-dioxidot.

Alkalmazás módja:
Este, lefekvés előtt, hanyatt fekvő helyzetben, helyezzen fel egy hüvelykapszulát, mélyen a hüvelybe. A felhelyezés megkönnyítése érdekében a kapszulát kissé be is nedvesítheti.
Naponta 1 kapszula javasolt, 6 egymást követő napon. Ezt követően használja a kapszulát heti 1 alkalommal.

Figyelmeztetés:
Kizárólag hüvelyi használatra!
Ne nyelje le!
Annak érdekében, hogy a buborékcsomagolásból történő kivétel során a kapszula ne sérüljön meg, javasoljuk, hogy a kapszulát a végénél nyomja meg és ne a közepénél.

A terméket gyermekektől elzárva tartandó.
A termék használatával kapcsolatban semmilyen konkrét ellenjavallat nincs.
Amennyiben a készítmény valamely összetevőjére érzékeny, ne használja a terméket.
A buborékcsomagolást az eredeti dobozában tárolja.

Tárolási feltételek:
A termék legfeljebb 25°C-on tárolandó. Felhasználható a dobozon feltüntetett lejárati időn belül, amely bontatlan csomagolásban, megfelelő módon tárolt termékekre vonatkozik.

Kiszerelés:
Dobozonként 10 db keményzselatin hüvelykapszulát tartalmazó buborékcsomagolás.

Utolsó felülvizsgálat dátuma:
2015. október

Forgalmazó:
Bayer Hungária Kft.,
1123 Budapest, Alkotás u. 50.

Cikkszám: N000086318. Kategória: .

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Canesflor hüvelykapszula 10x”

hét − 1 =